Möhippa Göteborg

Eventligan.se

Uppleveler Stockholm

Stockholm är en fantastisk stad att besöka och har många upplevelser att erbjuda. Uppleveler Stockholm – Vår affärsidé går ut på att du lämnar allt I våra kapabla händer, allt du gör är att berätta för oss om dina behov så tar vi fram cave bästa lösningen för dig.

Här är några förslag på saker att göra i Stockholm:

Deckargåta

·         Fyra akter, trerätters middag och en spännande deckargåta. Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan akt 3 och akt 4 får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren. I akt 4 spelas lösningen upp med vem som är den skyldige och vi drar en lycklig vinnare ibland dem som har lyckats avslöja mördaren! Allt framförs av rutinerade skådespelare.

 

·         En deckargåta är en typ av mysterium eller pussel som vanligtvis används i deckare och kriminalhistorier. Det kan vara en gåta, en ledtråd eller ett mysterium som läsaren eller tittaren behöver lösa tillsammans med huvudpersonerna.

Företagsaktiviteter

·         Företagsaktiviteter kan vara ett bra sätt att stärka samarbetet mellan medarbetare och öka teamkänslan. Här är några förslag på företagsaktiviteter:

·         Teambuilding-aktiviteter – Detta kan vara allt från hinderbanor och utmaningar till mer avslappnade aktiviteter som spel och tävlingar. Syftet är att få medarbetarna att lära känna varandra och samarbeta bättre.

·         Utbildning och workshop – Att erbjuda kurser och workshops är en bra idé för att öka kompetensen inom företaget. Det kan handla om allt från ledarskapsträning till produktutbildning.

Möhippa Stockholm

·         Stockholm är en populär destination för möhippor och har många roliga och minnesvärda aktiviteter att erbjuda. Här är några förslag på aktiviteter som kan passa en möhippa i Stockholm:

·         Spa-dag – Varför inte unna sig en avkopplande spa-dag tillsammans med bruden och tjejgänget? Stockholm har många spa- och wellness-anläggningar att välja mellan.

·         Brunch eller afternoon tea – En brunch eller afternoon tea kan vara en trevlig och avslappnad aktivitet för en möhippa. Stockholm har många bra brunch- och afternoon tea-ställen att välja mellan.

·         Cocktailkurs – Att lära sig att blanda cocktails kan vara en rolig och festlig aktivitet för en möhippa. Stockholm har flera barer och restauranger som erbjuder cocktailkurser.

 

·         Möhippa

·         Mordgåta

·         Svensexa

·         Svensexa Göteborg

·         Aktiviteter

KONTAKT

·         0725 420 420

·         [email protected]

·         ADRESS

·         Eventligan AB

·         Erik Dahlbergsgatan 9

·         411 26 Göteborg

Visit more information click here: https://www.eventligan.se/

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *